Dobrodošli

RukovodstvoAgencija Vrednica registrovana je kao agencija koje se primarno bavi čišćenjem i održavanjem svih vrsta objekata. Agencija je osnovana 1.12.2002.godine.

 

Od trenutka nastanka do danas prateći zahteve tržišta, a u cilju zadovoljenja svih potreba klijenta, uveli smo niz novih servis usluga.

Neprekidan rad na osposobljavanju i usavršavanju stručnog tima i osoblja, kao i profesionalno pružanje usluga dali su rezultat.

 

O našem radu svedoči višegodišnja saradnja sa bankama, osiguravajućim društvima, javnim ustanovama, ugostiteljskim objektima, privatnim firmama i brojnim zadovoljnim individualnim korisnicima.

 

U svom radu koristimo isključivo profesionalna i ekološki prihvatljiva sredstva koja čiste dezinfikuju i hrane površine čime se produžuje vek trajanja istih.

 

Opremljeni smo transportnim vozilom, mašinama i opremom priznatih proizvodjača, te priborom i alatom potrebnim za profesionalan pristup radu.

 


Birajte zbog nas

 

  1. Ušteda vremena i novca UŠTEDA VREMENA (EFEKTIVA U RADU) - Usklađivanje poslovnih i drugih obaveza oslobađanjem vremena angažovanog za poslove koje obavljamo umesto Vas.

  2. SMANJENJE TROŠKOVA CELODNEVNOG ANGAŽOVANJA HIGJENIČARKI l KURIRA - Angažovanjem naših spremačica i kurira analogno vašim potrebama, a ne primanjem u stalni radni odnos eliminišete troškove bolovanja i drugih odsustvovanja a plaćate samo efektivne sate.

  3. VISOK STEPEN HIGJENE, ČISTOĆE I ESTETIKE - Naše radnice su stručne i prošle su program obuke u radu sa aparatima i sredstvima za rad.

  4. PROFESIONALNI PRISTUP I ORGANIZACIJA - U potpunosti preuzimamo organizacijsku i operativnu odgovornost za prostor koji održavamo, snabdevamo sredstvima i pravovremeno obezbedjujemo njihovu zamenu., kao što vršimo kontinuiranu kontrolu nad kvalitetom radova za koje smo preuzeli odgovornost. U slučaju određenih primedbi u saradnji sa odgovornom osobom komintenata otklanjamo uočeni nedostatak

 

Agencija "VREDNICA" Ul. M. Mandića br. 23 32000 Čačak, Srbija Telefon 032/373-233 032/ 374-244 office@vrednica.co.yu