Selidbene usluge

Usluge selidbe

Čačak, Beograd, Kragujevac, Užice, Valjevo, Kruševac, Niš, Novi Sad, ... Srbija.

Selidba stana odnosno stvari iz Vaše kuće, stana, prostora u kojem boravite su poprilično stresne. Počevši od same organizacije selidbe, uzimanje slobodnih dana za selidbu, nabavke kutija za selidbe, pakovnja, i na kraju prevoza stvari zna zadati mnogo muka.

Sastavni deo usluga pri preseljavanju je demontaža i montaža nameštaja. Kad se započne sa selidbom, često se javi potreba za rastavljanjem i ponovnim sastavljanjem nekog dela Vašeg nameštaja velikih dimenzija i težine (sto, ormar...).

Član iskusnog tima Agencije Vrednica je stolar s odgovarajućim alatom koji će brzo i efikasno rastaviti i ponovno sastaviti vaš nameštaj na novoj adresi. U svojoj ponudi imamo i:
demontažu i montažu kancelarijskog namještaja
profesionalnu demontažu i montažu vrlo osjetljivog i zahevnog namještaja
drvenu zaštitu za osetljivog tereta

Pakovanje je važan deo svake selidbe. U zavisnosti od predmeta koje je potrebno pakovati, Agencija Vrednica prilagođava način pakovanja i vrstu materijala za pakovanje.

Za pakovanje koristimo sigurne i kvalitetne materijale koji će zaštititi vaše predmete. Folije sa vazdušnim jastučićima za uvijanje (bubble folije), kartonske kutije za pakovanje različitih dimenzija i kutije za odlaganje sitnijih predmeta, a kao zaštitu od mehaničkih oštećenja većih predmeta služimo se mekanim tkaninama.

Uslugu selidbe vršimo u Čačku, Beogradu, Kragujevcu, Užicu, Valjevu, Kruševcu kao i celoj Srbiji.

Babi-siter servis

Na naše usluge možete računati odmah, vikendom i praznikom, 24h. Stalno čuvanje dece, povremeno čuvanje dece ...

Dekoracije

Potrebna vam je pomoć u dekoraciji venčanja? Angažujte stručnjake koji prave najlepše cvetne dekoracije ...

Selidbene usluge

Selidbe nameštaja, utovar, istovar, demontaža i montaža namještaja. Selidbe stambenih i poslovnih prostora ...